مشاوره حقوقی رایگان - ثنا و احضاریه

با سلام. من راجع به قضیه ای احتمالا برام احضاریه دادگاه بیاد. نمیخوام خانوادم چیزی بفهمن. اگر ثبت نام ثنا انجام بدم، احضاریه برام پیامک میشه یا در خونه حضوری ارسال میشه؟ چون برام مهمه که حضوری نیاد در منزل. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
ثنا داشته باشید به گوشیتون پیامک میاد.
حضوری نیست

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام ثبت ثنا انجام بدهید روی گوشی ابلاغ می آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سامانه ثنا ثبت کنید ابلاغ از طریق سامانه‌ و پیامک انجام می شود.
ولی ممکن است طرف مقابل شماره ملی شما را نداده باشد که در این صورت ممکن است ابلاغ به آدرس منزل ارسال شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ثبت نام ثنا ابلاغیه های مربوطه از طریق پیامک به شما ارسال میگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر ثنا داشته باشید الکترونیکی ابلاغیه ها برای شما ارسال می گزدند