مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سرقت

با سلام و خسته نباشید. من و همکارم در شرکت کار میکردیم و یک تعداد گوشی برداشتیم و بعد اون ها رو فروختیم ولی پول گوشی ها رو به صاحب اصلی گوشی ها برگردوندیم. صاحب گوشی ها هیچ شکایتی از ما ندارد ولی شرکت باربری از ما شکایت با عنوان سرقت کرده است ولی هیچ مدرکی از ما ندارد. جلسه قبلی دادگاه قرار منع تعقیب خورده ولی دوباره اعتراض زدند. میخواستم ببینم جلسه بعدی دادگاه ما محکوم میشویم یا نه؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر مالک رضایت خود را اعلام داشته ارتباطی به شرکت باربری ندارد مگر شرکت شکایت دیگری را طرح کرده باشد