مشاوره حقوقی رایگان - مسال مالی و خیانت در امانت

با سلام خدمت وکلای محترم و با وجدان که خاضعانه و خاشعانه در حال خدمت بی منت به هموطنان گرفتارتان هستین .. ممنون و التماس دعا
به شخصی 77 ملیون پول دستی دادم همشونو تراول تا از تایوان برام تسمه صنعتی بیاره. بعد مدتی اومدن خونه ما گفتن تسمتون رو آوردیم ولی ایست و بازرسی گرفته باید بری تعزیرات گردن بگیری و به نام خودت بزنی مقداری هم فیلتر آب هست که من خودم گردن میگیرم بعدش که رفتیم اونجا برای ثبت اظهاراتمون دقیقا هر کس مال خودشو گردن گرفت بعد فهمیدیم قاچاق هستش و کلاه سرمون رفته و میخاسته دودرمون کنه که حدودا 144 میلیون جریمه داشت. براش اس ام س زدم تا مگر بهم جواب بده و کالاهاشو گردن بگیره به این مضمون براش اس ام اس زدم اقای فلان لطفا بیا بارت رو که به من ربطی نداشته و مال من هم نبوده خودت به گردن بگیر خودت هم میدونی مال من نبوده اما جواب بهم نداد. تا اینکه با همان مدارک نیم بندی که بهم داده بودن با گرفتن وکیل خوب تونستم ثابت کنم این کالاها قاچاق نیست و تونستم مقداریشو آزادکنم و مقداریشو هم قاچاق حساب کردند که جریمه شو دادم حالا بعد از این نوسانات ارزی اومدن مدعی شدن که بار مال اونا بوده و من خیانت در امانت کرده ام و بدون هیچ مدرکی مدعی شدن که من کارگزار شرکت بودم در صورتیکه من تا بحال اسم شرکتو هم نشنیدم و چیزی در این بین از پول گرفتن و از من و کارگزاری هم هیچکدام مدرکی نداریم تنها مدرک من حکم دادگاه تعزیرات و نامه آزادی از طرف دادگاه تعزیرات و نامه استرداد از املاک تملیکی هست. احتمالا اونا رفتن به همین پیامک من و شاید هم شهادت دروغین و اینکه فاکتور فروش به شخص دیگه رو صادر کردن.. با توجه به این توضیحات ایا این پیامک برام دردسر ساز میشه با توجه به اینکه ترس از جریمه سنگین داشتم. آیا حکم دادگاه تعزیرات نافع هست .. آیا میتونم به این ادله ها استناد کنم. و چیزی حدودا سه تومن هم طلب شخصی داشتم ازشون که برام کارت به کارت کردن مدعی شدن حق العمل کاری من بوده و بابت کارگزاری بوده .. لطفا بهم جواب بدین خونواده نگران هستند .. با توجه به اینکه رفتن اونم کیفری شکایت کردند هم پولمو بالا کشیدن هم میخوان مالمو بالا بکشن امید.. اولم به خدا و بزرگان و بعد به راهنمایی شما خدمتگزاران عزیز میهنم هستم ممنون و پایدار باشید.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام ادله قابل اعتنائی در اختیار دارید وبصرف وجود پیامک خیلی نگران نباشید لذا ضمن تهیه مستندات وکلاسه پرونده ی که در قالب ان کالاهارا ترخیص وحقوق گمرکی وجرائم را پرداخت نموده اید دفاعیات خود را ارائه نمائید موفق باشید .