مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

باسلام و خسته نباشید آیا اگر فقط دارای یک خانه باشیم فقط یک خانه. و بنا به دلایل شخصی دست مستاجر باشد و خودم منزل مادرم باشم بخاطر ناتوانی مادرم .. آیا آن خانه ای که دارم و دست مستاجر هست مستثنیات دین هست یا نه. و این که در شان و خور شخص باشد یعنی باید در آن سکونت داشته باشد که قابل توقیف نباشد یا نه ممنونم برام توضیح بدهید. متشکرم

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام منزلی از دین مستثناء است که در شان شخص بدهکار باشد هرچند بنا بدلائلی در ان سکونت نداشته باشد .