مشاوره حقوقی رایگان - شکایت وشهادت کذب

با سلام.
بنده مدتی هست به خاطر ارث و میراث با عموی خودم به مشکل خوردیم اما هفته پیش از طرف دادگاه با بنده تماس گرفتند و گفتند که باید شنبه بیایید دادگاه به خاطر این که لاستیک های ماشین عموی خودت رو در شهرستان با چاقو پاره کردی. بنده با آشناهای خودم که در دادگاه بودند تماس گرفتم که 2 تا شاهد هم دارد که یکی از اونا زن معتاد به هروئین هست و دیگری نیز مرد سوابق متعددی در رابطه با مشروبات الکلی دارد.
در حالی که اون روز بنده در شهر خودم بودم و از شهر خارج نشدم و حتی اگر بر فرض مثال قصد به این کار داشتم خانه عموی ما 3 کو چه بالاتر از ما هست چرا باید به شهرستان بروم؟
شاهد هم‌ ندارم و فقط خانواده خودم که اون روز تا شب خونه باهاشون بودم.
لطفا کمکم کنید الان بنده برای اعزام به دانشگاه افسری برای این قضیه به مشکل خوردم.