مشاوره حقوقی رایگان - پاپوش درست کردن برای مستاجر

مستاجرم و دارم تخلیه میکنم ولی صاحبخانه برای اینکه پول منو نده برام پاپوش درست میکنه
حیاط مشاعی داریم که خودرو خود رو پارک میکنه نمیدونم کجا به ماشینش اسیب رسوندن ولی نیروی انتظامی خبر کرده میگه کار منه مامور هم صورتجلسه کرده و رفته و اصلا به حرفهای من توجه نکرد که گفتم ایشون دروغ میگه ایشون میگه ازت شکایت کردم و میندازمت زندان.
ایا بدون مدرک میتونه مدعی بشه من اینکارو کردم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ایشون مدعی هستن و بایددلیل بیاورد بدون دلیل اثبات نمیشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
صرف صورتجلسه دلیل به محکئمیت شما نمی شود در صورت نیاز می توانید با بنده تماس بگیرید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

صرف گزارش 110 مکم صادر نمیشودماشین شما و ایشون باید کارشناسی بشه و کارشناس نظر بده باهم برخورد داشتند.و با اثبات ادعا هم به عهده ی ایشون هست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تحت شرایطی امکانپذیر است جهت بررسی بیشتر و پاسخ دقیق تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر تصادف بدون جرح ، که مجازات حبس نخواهید داشت
و اثبات اینکه در حیاط خانه ، خودرو شما با خودرو ایشان برخورد داشته اثبات آن سخت است و معمولا افسر فنی راهور کروکی نخواهد کشید و مقصر مشخص نخواهد شد و در صورت شکایت ، قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
خیر در صورت عدم اثبات نمیتواند مدعی شود

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ایشان باید با دلایل و مستندات ادعایش را اثبات کند. نترسید این موضوعات زندان ندارد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
برای ادعای خود بای د لایلی ابراز کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
صرف ادعا دلیل بر انجام عمل از ناحیه شما نخواهد بدد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید ادعای خود را اثبات نماید صرف گزارش کفایت نمی کند اکر محل دوربین دارد می توانید به آن استناد نمایید