مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری همسر و دریافت مستمری پدر

سلام. من زن سرپرست خانوار هستم و در حال حاضر مستمری بگیر همسرم هستم. با توجه به این که پدر من 30 سال سابقه تامین اجتماعی داشته است و 40 سال پیش فوت کرده است. آیا امکان دارد که الان من بتونم مستمری بگیر پدرم به جای همسرم بشوم؟ شرایط آن چطور هست؟ لازم به ذکر هست که مادر و خواهر و برادران من فوت شدند و تنها بازمانده من هستم.

پاسخ ها :

قطع مستمری همسر و دریافت مستمری پدر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری