مشاوره حقوقی رایگان - دیوار اشتراکی

باسلام
دیوار اشتراکی بین دو ساختمان خشت و گل وجود داشته در حال حاضر همسایه اقدام به ساخت 4 طبقه نموده و سمت اشتراک، دیوار جدید نساخته و همان دیوار خشتی را سفید کاری نموده و اذعان می‌نماید سهم خودم میباشد از طرفی درز انقطاع را هم رعایت نکرده، خواهشمند است در خصوص نحوه شکایت راهنمایی فرمایید.
باسپاس

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
دیوار اشتراکی اگر دچار آسیبی نشود لزومی برای تعمیر و بازسازی وجود ندار مگر اینکه بیم آن رود که با ساخت ساختمان جدید آسیب دیده و ممکن است در زلزله و یا سانحه ای دیگر دچار آسیب شود که باید تامین دلیل گردد و سپس شکایت شود