مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت ودیعه توسط موجر

سلام من ملکی رو اجاره کردم و در انتهای قرارداد پول ودیعه از موجر طلب کردم که گفت به املاک میسپارد تا مستاجر پیدا شود و پول را بدهد و من از آن موقع تا الان که دو سال میگذرد اجاره ای دیگر ندادم و شکایت هم به تازگی سال گذشته کردم که رای به نفع من صادر شد و او هم شکایت کرد ولی ودیعه را به حساب نریخته بود و در حل اختلاف نیز حاضر نشد و پرونده مختومه شد. من هم با حکمم اقدامی نکردم چون نمیدانستم باید کاری کنم . حالا موجر رفته مجددا شکایت کرده و خواهان تخلیه و اجور معوقه در همان شعبه از طریق وکیلش. من باید چکار کنم؟ 15 میلیون ودیعه ماهی 450هزار تومان. در این مدت موجر به عناوین مختلف می آمد حتی یکبار شکایت کرده بود ولی پولی باز نریخته بود و من رفتم دیدم پرونده اش مختومه شده ولی او قبل از اطلاع بنده حکم تخلیه جعلی درست کرده بود و از شماره ون فهمیدم شکایت کرده و پیگیر شدم که دیدم مختومه شد.

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

شما باتوجه به اینکه از ملک استیفا نمودید ولی اجاره بها پرداخت نکردین از ودیعه کسر می‌شود. مگر در پس از انقضاء مدت قرارداد از طریق قانونی اقدام می‌کردید