مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری از طریق صلح عمری

احتراما بایستی عرض کنم مادرم سه ماه قبل فوت شدن در زمان حیات بدلیل اختلافات خانوادگی هیچ ارتباطی با خواهر برادر و مادرم نداشتم اکنون متوجه شده ام زمانیکه مادرم در سال 94 سکته مغزی میکند خواهرم که مجرد و در همان منزل بوده با مراجعه به اداره سرپرستی قیومیت مادرم رو گرفته و طبق شهادت دروغ یکی از همسایه ها با تحقیق ناقصی که انجام شده اداره سرپرستی و محجورین به خواهرم داده و ایشان در اولین قدم ملک را به نام خودشان در سال 95 ثبت کرده آن. الان چکار باید بکنم ضمنا برای انحصار وراثت اقدام کرده ام

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.