مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اتمام کار و دریافت بیمه بازنشستگی

با سلام.
من 8سال سابقه کار در واحد مهمانداری هواپیما و 8سال سابقه کار اداری در همان شرکت هواپیمایی را دارم.
برای سابقه پروازی اکثر همکارام تونستن از بیمه سختی کار بگیرن
با احتساب سختی کارم من 18 سال سابقه دارم
متولد آذر 1361 هستم.
لازم به ذکر است محل کارم سقف بیمه را برای بازنشستگی رد میکنه.
از آنجایی که با توجه به شرایط خانوادگی دیگه قادر به ادامه کار نیستم، میخوام بدونم بهترین کاری که میتونم برای بازنشستگیم حتی 20 ساله انجام بدم چیه.
قبلا ممنونم از وقتی که میذارین

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام شما عنوان نکردین خانم هستین یا اقا چون شرایط با هم متفاوت میباشد