مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

پدر مرحوم ام باغی قولنامه ای را بین فرزندانش صلح عمری کرده بود منتها به شکل مکتوب و امضا ذی نفعان و دو نفر شاهد بوده که این صلح نامه در جایی به شکل محضری ثبت نشده آیا این صلح نامه قابل استناد است و به راحتی می توان به اسم ذی نفغان بدون دخالت و اعتراض سایر وراث شود؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام سند صلح می بایست در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود تا قابلیت استناد داشته باشد ولی اگر از یک وکیل خوب استفاده نمایید می تواند اثبات نماید

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

بله باید اثبات شود ،با وکیل اقدام نمایید.