مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کپی مدارک هویتی

سلام. یکی از دوستان گفت برای کار پیمانی در شهرداری مدارکت رو بده تا در اون جا برای تو یک کاری جور کنم و از من کپی شناسنامه، کارت ملی، عدم سوء سابقه و کپی از صفحه اول و دوم شناسنامه پدرم رو خواست. به نظرتون میتونه از این مدارک سوء استفاده کند یا خیر؟ ( البته بعدا کپی های پدرم و سوء سابقه رو از او گرفتم )
آیا سامانه ای هست که کد ملی رو بزنیم و مشخص بشود که با این کد ملی شرکتی ثبت شده یا نه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود ثبت شرکت با حضور افراد یا از طریق وکالت انجام می شود و با کارت ملی صرف نمی توان شرکت ثبت کرد