مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای غیابی و قطعی شورای حل اختلاف

احتراما بنده یک دستگاه کامیون در حضور وکیل مالک مورد اجاره برای یک سال اجاره نمودم و در مقابل یک سفته چهل میلیون تومان به عنوان ضمانت مورد اجاره به وکیل طرف مقابل به عنوان امانت سپردم بنده فقط سفته را امضا کردم و خواستم ضمانتی بودن سفته را قید کنم که وکیل توصیه کردند خودم قید میکنم و در متن قرارداد تنظیمی هم اضافه میکنم در ضمن مبلغی وجه نقد برای خلافی و غیره در حضور مالک تحویل وکیل دادم همان لحظه گفتم یک برگ از قرارداد را تحویل من بده گفت اجازه بده شماره سفته مذکور را با جزئیات ضمانتی و مبلغ وجه نقد دریافتی را در قرارداد ذکر کنم دو روز بعد بیا قرارداد تحویل بگیر ولی متاسفانه بعد از دو روز مراجعه ولی به بهانه های مختلف از دادن قرارداد خودداری کرد و هر روزی مراجعه میکردم توجیه و بهانه میاورد تا بعد از تاریخ انقضا قرارداد هنگام تحویل ماشین عنوان کرد که شما با ماشین تصادف کردی ولی حق نداری درستش کنی ماشین ببر بگذار پارکینگ تا دادگاه کسب تکلیف کند بنده گفتم شما میگویید این اتاق جلو اسیب دیده چشم میبرم بهتر از روز اول تحویلت میدهم با توجه به نظرکار شناس دیگر چه می خواهی گفت یا باید اتاق نو از کارخانه بخری کلا اتاق جلو عوض کن گفتم شما مگر ماشین تحویل دادی اتاق جلو ان نو بود مگر ماشین مدل 70شمسی که توسط دولت اسقاطی اعلام شده است و تمام اتاق پوسیدگی شدید داشت که سه نفر شاهد صحبت های ما بودند و شنیدند حتی دو نفر از این افراد به مالک ماشین گفتتند ما از روز اول این ماشین دیده بودیم واقعا حق با مستاجرت است بنده هم به خاطر انقضا قرارداد ماشین را به پارکینگ بردم چون مالک ماشین گفته بود من هم انجام دادم بعد از چند ماه یک اخطاریه به دستم رسید با طرح دعوا مالک ماشین در شورا حاضر در وقت مقرر حاضر شوم به علت عذر موجهی که داشتم منتظر اخطار دومی بودم که دقیقا دو ماه بعد رای شورا با توجه به انشا قاضی شورا صادر گردیده بود و بنده را محکوم به پرداخت 8/500/000 تومان بابت اصل خواسته بابت اجاره معوقه و تاخیر تادیه و خسارت و هزینه دادرسی از تاریخ تقدیم دادخواست 12/4/97 تا صدور حکم 12/6/97 و همچنین طبق بند 10 قرارداد شماره.... به پرداخت روزانه یکصد هزار تومان ار تاریخ انقضا قرارداد تا صدور حکم قطعی ( استرداد کامیون ) بابت وجه التزام محکوم نموده است بنده به موقع تقاضای واخواهی نمودم و رییس شعه شورا اعلام کرد یک هفته دیگر بیا جوابش بگیر من هم بعد از یک هفته به شعبه مراجعه نمودم و در جواب مسئول شعبه گفت که با واخواهی شما موافقت کردند و در تاریخ ،،، هرچقدر مدارک یا شهود داری بیار بنده در زمان وقت رسیدگی همراه دو شاهد مراجعه نمودم و رییس شعه شورا اعلام کرد که واخواهی شما رد شده است لازم به ذکر است که شاکی اسمی از تصادف نبرده بود حالا شاکی سفته چهل میلیون تومان را به همسر صیغه ای خود داده و همسرش سفته را به اجرا گذاشته در شعبه....حقوقی و من به دادرس پرونده گفتم که سفته ضمانتی بابت اجاره ماشین گفت قرارداد اجاره داری گفتم نه فقط یک رسید از همسر این اقا دارم که ذکر گردیده این سفته بابت ضمانت ماشین اجاره ای و امانت است که شاکی سفته عنوان نمود بنده از اجاره خاور بی اطلاع هستم و این خانم هم همسر بنده نیستند بلکه شریک کاری منه و از این رسید هم اطلاعی ندارم در اخر بنده به پرداخت هزينه های دارسی و خسارت تاخیر تادیه و مبلغ سفته مذکور محکوم گردیدم و از طرفی هم شکایت خیانت در امانت کردم از مالک ماشین با توجه به رسیدی که داشتم ان هم به علت اینکه اصل قرارداد ماشین را نداشتم قرار منع تعقیب صادر گردید البته طرف مقابل در دادگاه اعمال نفوذ داشت چون بعدا متوجه شدم که قاضی شورا که در تاریخ 31/6/97 رای صادر کرده بود همان دادرس شعبه ای بود که سفته را در تاریخ 6/9/97 رسیدگی میکرد و در زمان تجدیدنظرخواهی هم به علت سفته در حبس بودم و اطلاعی نداشتم حالا رای شورا قطعی گردیده و اجرای احکام شورا مبلغ 113/000/000 میلیون تومان محکوم نموده و از طرفی همسر مالک ماشین در شورا درخواست تامین دلیل در شعبه ای دیگر از شورا کرده است بنده هم الان در مرخصی بسر میبرم لطفا به من راهنمایی بدهید متشکرم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مدارک نیاز به بررسی دارد.در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید