مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی

سلام
حکمی غیابی صادر شده.
الان که واسه صدور اجراییه رفتم میگن چون حکم غیابیه بایستی ضامن بیارم.
دو تا سوال دارم.
چرا حکم رو غیابی صادر کردن، چون طبق ماده 303 قانون مدنی و ماده 13 آیین‌نامه نحوه استفاده از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی( تبصره 1 و 2) بایستی حکم حضوری میخورده چون ازطریق ثنا به خوانده ابلغ شده بوده.
دومین سوالم اینه که آیا در حال حاضر که دادنامه قطعی شده و اجراییه هم صادر شده، آیا میتونم اعتراض کنم که حکم رو حضوری ابلاغ کنند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از دفتر شعبه پیگیری کردید . مشخص شد که ابلاغ شده میتوانید به غیابی بودن رای اعتراض بزنید اما اصولا غیابی بودن مدت اعتراض شما را افزایش میدهد و به نفع شماست . مگر انکه دلایل برای اثبات داشته باشید که اعتراص میتوانید بزنید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

سلام. زمانی حکم حضوری محسوب میشود که یاابلاغ به شخص مخاطب صورت گرفته باشد ویالایحه ای ارسال شده باشد. ابلاغ از طریق سامانه نیز قانونی محسوب میشود وبه محض رویت واقعی بوده وحکم حضوری صادر میشود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر چون حکم قطعی شده است امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون برای اجرای حکم غیابی باید ضامن معرفی نمایید

تا اگر در آینده محکوم علیه غیابی ، درخواست واخواهی نماید و حکم غیابی نقض گردد بتوان خسارت
ایشان اخذ گردد و

خیر چون حکم قطعی شده است امکان اعتراض وجود نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام برای اجرای حکم غیابی نیاز به رضایت ضامن است برای اینکه حقوق طرف مقابل نیز حفظ شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در حالت کلی غیابی بودن به نفع شماست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اجراییه به شما ابلاغ شده است باید اجرا کنید