مشاوره حقوقی رایگان - رای یک طرفه و نادرست

سلام به شما عزیزان که وقت پر ارزشتون در اختیار مردم میزارید بدون هیچ طلبی یا مزدی ممنون از شما واقعا ما دکه انار فروشی کوچکی داریم ولی بخاطر ارزون فروشی و میوه مستقیم از باغ خودمان خیلی شلوغ هستیم و تمام مردم محل میوه خود را به ما میفروشن یک سال پیش مرد افغانی که سالها برای ما گردو و انار برای فروش به ما میداد. وهیچ مشکلی نداشتیم تا پارسال حدود 200 کیلو انار برای ما اورد وگفت باغی کرای کرده واین میوه مال ان باغ است وماهم بر طبق قیمت بازار از خریدم تا اینکه مغازه پایین دست ما که به ماه بدهکار هم هست شکایت کرده از مرد افغانی که انارهای او را دزیده و شکایت از ما هم کرده بعنوان مال خر در صورتی که هیچ وقت ما دزد را در دادگاه ندیدیم و هنوز پیش ان مرد کار میکنه ومیگه این دست راست منه من نمیتونم بدون این مرد کار را پیش ببرم و ما تا الان سه بار دادگاه رفتیم دفعه اول تبرعه شدیم و دفعه دوم ما رفتیم دادگاه ولی دفتر دار شعبه به ما گفت که بعلت خستگی قاضی لطف کنید برید و ما بشما وقت میدیم
درصورتی که قاضی در ان روز حکم غیابی داد. برای ما 24ماه حبس
نوشت و دفعه بعد. هم هم همین رای تاکید کرد به نظر شما رای ایشون درسته

پاسخ ها :

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

شما در صورتی که اموال را به قیمت عرفی خریدار کردید واز سرقت آنها خبر نداشتید مشمول عنوان مال هر نخواهید شد مگر اینکه اوضاع واحوال حکایت از اطلاع شما داشته باشد واین موضوع به طریق قانونی برای دادگاه محرز گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر رای دادگاه اشتباه است
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ به سوال شما نیازمند بررسی و مطالعه پرونده شماست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض سپری نشده باشد میتوانید تجدید نظرخواهی کنید

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام نخیر رای درست نیست و قابلیت نقض در تجدید نظر هست چرا که خرید مال مسروقه زمانی جرم است که شما به عنوان خریدار علم و اطلاع داشته باشید که مال دزدی هست در حالی که هیچ دلیلی وجود نداره ثابت کنه شما علم داشتید پرونده و رای صادره باید مطالعه بشه البته

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر رای درست نیست و قابلیت نقض در تجدید نظر هست وشما با اثبات عدم اطلاع خود از مسروقه بودن تقاضای تجدید نظر کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید به جهت عدم علم به مسروقه بودن و ... اعتراض دهید