مشاوره حقوقی رایگان - قوانین کار

با سلام بنده از ابتدای سال 85 تا اول شهریور 99 در یک شرکت مشغول بکار بودم در تاریخ 31 شهریور 99 و با توجه به اینکه قرارداد کاری ما یکماه به یکماه تمدید میشد از کار اخراج شدم و علت را هم واضح نگفتند و حدود یکماه از تاریخ اخراج هم من را سرکار گذاشتند و بردند و آوردند و تا امروز هم هیچ نتیجه ای نگرفتم و همچنان بیکارم و بیمه بیکاری هم نتوانستم استفاده کنم حال چه کنم لطفا راهنمائی نمایید ممنون

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

از طریق اداره کار شکایت و تقاضای حق و حقوق خود را انچام و درخواست بیمه بیکاری نمایید