مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

با سلام و عرض ادب یکی از آشناهامون که خانم هستن چند فقره دسته چک توسط دو بانک بصورت سفید امضا و به اجبار در اختیار شوهرشون قرار دادن که خیلی از آنها برگشت خورده اند و پس از فهمیدن برگشت خوردن چکها و نیز متوجه شدن گرفتن حکم جلب توسط افراد مختلف از شوهرشون شکایت کرده اند به جرم خیانت در امانت و سواستفاده از چک سفید امضا البته از شوهرشون پس از طرح شکایت یه برگه قبول مسئولیت در خصوص دسته چکها با درج شماره حسابهای دسته چک های برگشت خورده دریافت نموده اند سوال بنده اینه که آیا این خانم میتونن در دادگاه با ارائه این نامه موفق بشن و سرنوشت پر کردن چکهای برگشتی به چه صورت خواهد بود یعنی پس از اثبات موارد فوق سرنوشت و پر کردن چک های برگشتی به چه صورت خواهد بود لطفا پاسخ فرمایید با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سيدجواد    علوي

جناب آقای سيدجواد   علوي:

تازمانیکه امانی بودن چکهاثابت نشده مسئولیت صاحب حساب رفع نمی شود باید ازکسیکه چکهانزدایشان بوده شکایت کند