مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

ایا بعد از وصول چک حامل میشه روش اقدام کرد باتشکر

پاسخ ها :

چک حامل چک مفقودی چک

سوالات مرتبط

چک برگشتی
با سلام اگر چکی که برگشت بخورد (حامل یا بابت ضمانت) دارنده چک مثلا بعد از یک سال یا شش ماه آنرا به اجرا گذارد و مطالبه وجه نماید آیا همان مبلغی که روی چک نوشته شده قابل مطالبه و اجراست یا مبلغ آن به ...
چک حامل با حکم قضایی
با سلام من یک چک حامل دارم که با حکم قضایی جلوش رو بستم .یک نفر بعد از 14روز از تاریخ چک رفته بانک وبعد با من تماس گرفته که من ضعیفم وچک رو پاس کن . حالا تکلیف من چیه اگر چک رو ازش بگیرم و پول رو بهش ...
چک حامل
با سلام چک حامل را نزد شرکتی به عنوان ضمانت قرار داده ام و بابت آن یک رسید با مهر و امضا مدیرعامل دریافت کرده ام چک برگشت خورده است می توانم اقدامی علیه شرکت انجام یا مدیرعامل انجام بدهم؟...
مفقودی چک حامل
باسلام بنده چک خود را بدون تاریخ مفقود نمودم و بلافاصله از دادسرا گواهی طرح شکایت دریافت کردم و به بانک ارائه دادم فردی ناشناس پس از یک ماه چک را یافته و با درج تاریخ در راس آن و با پشت نویسی و امضا...
چک حامل بدون پشت نویسی
سلام شخصی یه چک حامل پیدا کرده و به عنوان ضمانت ارز دیجیتالم که برای خریدو فروش بهش داده بودم تحویلم داده من هیچ امضایی و قراردادی ازش ندارم فقط چک به مبلغ دوازده میلیون بردم بانک گفتن بنا به ماده چها...