مشاوره حقوقی رایگان - حیاط

باسلام بنده ده سال است خانه‌ای خریدم در ساختمان 8واحدی که واحد همکف مال بنده می باشد و حیاط ساختمان از راه پله جداست و فقط از خانه من راه دارد و در قولنامه هم حیاط به این واحد اختصاص داده شده و همچنین قولنامه های قبلی از زمان ساخت. لازم به ذکر است واحد طبقه اول بالای سرم خودم هم مال بنده می باشد که در قولنامه آن اشاره ای به حیاط نشده است. آیا واحد‌های دیگر که حیاط در قولنامه آنها ذکر نشده می توانند ادعای مشاع بودن آن را داشته باشند باتوجه به اینکه راه پله به حیاط راهی ندارد و جداگانه است

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله 100 درصد ، حیاط مشاع خواهد بود حتی اگر فقط از واحد شما به حیاط راه داشته باشد .
ولی مورد استفاده فقط شما
می باشد