مشاوره حقوقی رایگان - حیاط در ساختمان

باسلام
لطفا به این سوال به صورت دقیق توضیح دهید
آیا در ملکی سه طبقه تک واحدی که حیاط مشاع دارد وراه ورودی هر سه طبقه از این حیاط است
وطبقه همکف ادعای مالکیت حیاط را دارد ومیگوید شما فقط اجازه ورد وخروج روداری
الان پا بخوایم شکایت کنیم از کی شکایت کنیم از طبقه همکف یا از فروشنده ای که این خونه رو گرفتیم واینکه فروشنده در این مواقع مقصر است یا خیر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد به لحاظ اهمیت موضوع و حساسیت شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
حیاط مشاع و متعلق به تمام ‌مالکان است
و امکان فروش حیاط وجود نخواهد داشت
و نیاز به شکایت نیست مگر همسایه حیاط را تصرف کرده باشد
و ...

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
حیاط جزو مشاعات است و مالکیت اختصاصی باید در اناد قید میشد ولیکن برای طرح دعوی حقوقی هم فروشنده و هم مالک طبقه همکف را طرف دعوی خود قراردهید