مشاوره حقوقی رایگان - بدهی شارژ مالک قبلی

سلام واحدی را خریداری کرده ام که حدود ده سال خالی و پلمب بوده، اکنون مدیر ساختمان مدعیست که واحد دارای بدهی شارژ ده ساله میباشد. آیا من به عنوان خریدار جدید مسئول پرداخت بدهی مالک قبلی هستم ؟ مالک قبلی در دسترس هست ولی از پرداخت بدهی اجتناب میکند

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
چنانچه مبلغی به عنوان حق شارژ بدهکار باشند ،شما میتوانید آنرا بپردازید و سپس با تقدیم دادخواست حقوقی آنرا از فروشنده مطالبه کنید .
موفق باشید