مشاوره حقوقی رایگان - قوانین ساختمان

آیا مدیر ساختمان اجازه درج اسامی بدهکاران را دارد؟ با ابروی انسان بازی کنن در صورتی که مقصر پرداخت نکردن خودشان هستن چون شرایط رفاه را برای ساکنین محیا نمیکنن و واحد فاقد آب گرم می‌باشد ؟ و بارها مستند اعلام شده به مدیر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که این موارد با صحبت و مسالمت آمیز حل و فصل شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سوء نیت نصب بردن آبرو را داشته باشد و قابل شکایت است و الهی که کدام واحد ها بدهکار هستند یک امر مرسوم در مجتمع ها می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند اسامی را مشخص کنید

یک وکیل :

سلام بله می‌تواند اسامی بدهکار را روی برد بزند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

منعی در این خصوص ندارد
چنانچه عملکرد مناسب ندارد نسبت به تغییر مدیر اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا حفظ ابروی مومن واجب است ولیکن مدیر نیز باید به وظایف خود عمل نماید وبا ازسال اطهارنامه رسمی مطالبه گری نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق دارد و شما هم حق دارید از او بابت مشکلات اب گرم شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما هم میتوانید دلیل عدم پرداخت را بنویسید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

مدیر نماینده ساختمان است طبق قانون تملک آپارتمان ها

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله امر مرسومی است که در اکثر آپارتمان ها جاری است.