مشاوره حقوقی رایگان - بدهی شارژ ساختمان

من یک واحد خریداری کردم مالک قبلی اظهار داشت ک بدهی شارژ ساختمان ب مبلغ 1400هزارتومان را پرداخت میکند اما نکرد الان مدیر ساختمان از من ب عنوان مالک تقاضای تسویه را دارد چ کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما باید پرداخت نمایید وبعدا به ایشان رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مالک قبلی باید شارژ ساختمان را پرداخت نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مالک قبلی باید بپردازد ،
شما نیز می توانید برای جلوگیری از تنش واریز نمایید و سپس به مالک قبلی رجوع کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تاریخ معامله مکلف به پرداخت شارژ ساختمان هستید و مدیر ساختمان نمی تواند بدهی مالک قبلی را از شما مطالبه کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در ان زمان ملک را در تصرف نداشته باشید مسئولیتی در پرداخت ندارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بایستی پرداخت کنید و سپس برای طلب خود به وی رجوع کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید پرداخت و بعد به مالک قبلی برای گرفتن مبلغ رجوع کنی

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست به عنوان قائم مقام مالک قبلی پرداخت نمایید. جهت مطالبه آن دادخواست مطالبه وجه از مالک قبلی تقدیم شورای حل اختلاف نمایید . اگر منظورتان یک میلیون وچهاصد هزارتومان است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید پرداخت کنید و به طرفیت مالک‌قبلی به استناد پرینت واریز دادخواست مطالبه وجه دهید.یا اینکه مدیر ساختمان از فرد از طریق دفتر خدمات قضایی به شورای حل اختلاف با ثبت دادخواست با عنوان مطالبه طلب شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بابت زمان تصرف خود باید شارژ را پرداخت کنید مالک قبلی به شما مربوط نمیشود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدهی های قبل از زمان مالکیت شما را مالک قبلی موظف به پرداخت هستند ولیکن درصورتیکه جنابعالی نیز پرداخت نمایید میتوانید از مالک قبلی مطالبه نمایید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، بدهی شارژ قبلی شامل حال شما نمی باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بستگی به قرارداد دارد
اگر سکوت شده است از مالک قبلی قابل مطالبه است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر اثر‌نکرد دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید پرداخت نمایید و بعد به طرفیت مالک قبلی دادخواست مطالبه دهید
و یا مدیر به طرفیت مالک قبلی دادخواست دهد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

پرداخت شما از زمان شروع قرارداد ملاک است

ادعای تسویه توسط شما فاقد وجاهت قانونی است.