مشاوره حقوقی رایگان - شاهد

با سلام آیا دادگاه زن عمو و شوهرخاله همسرم بعنوان شاهد پرونده ضرب و جرح قبول میکند؟ لازم ذکر است زن عمو و شوهرخاله همسرم نه در همسایگی ما بودند و نه در منزل حضورداشتند، در صورتی که زن عمو همسرم (زنم) ایشون رو (همسرم) شیر داده آیا شهادت زن عمو ایشون قبوله؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

به عنوان اماره و قرینه برای علم قاضی استماع خواهد شد و لکن به عنوان دلیل شرعی محل اشکال است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر دادگاه قبول کند منعی ندارد ولی اگر قبول نکند اماره محسوب میشود