مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه از پدربزرگ

با سلام... پدر بزرگم شیش سال پیش فوت کردند و در وصیت نامه ای که مادرم از ان اطلاع نداشت و تمام فرزندانش با ان موافق بودند بجز مادرم که بیخبر بود تمام اموالش را به دیگر فرزندانش انتقال داده بودند و به مادرم چیزی به ارث نداده بودند و بعد از فوت پدر بزرگم فرزندانش سهمی به مادرم ندادند و انحصار وراثتی صورت نگرفته حال ما میخاهیم بدانیم ایا بعد از مادرمان چیزی به ارث به او میرسد و ما میتوانیم سهم مادرمان را بگیریم ... ممنونم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
اگر در زمان حیات خود ،همه اموال خود را به دیگران منتقل کرده اند ، نمیتوانید نسبت به آن اعتراضی کنید ،اما هرچقدر از اموال پدربزرگتان که موجود باشد ،میتوانید سهم مادرتان را مطالبه کنید .
موفق باشید