مشاوره حقوقی رایگان - سلام

سللام من یه چک 15 میلیونی بابت کار داده بودم ولی واخواهی زدم دلیلی برای اثبات ان نشد و واخواهی رد شد الان اعسار بزنم قاضی ازم قبول می کنه و چه شرایطی داره
ممنون کمکم کنید

پاسخ ها :

عزيزالله  نيك منش

جناب آقای عزيزالله  نيك منش:

سلام,اگه منظورتون اعسار از پرداخت وجه چک هست میتونید دادخواست تقسیط بدهید و دادگاه باتوجه به شرایط مالی شما و استعلام حسابهای شما تصمیم میگیره,

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

وقت بخیر .
بله شما میتوانید تقاضای اعساز از پرداخت محکوم به دهید . اما شرایطی مد نظر قانون گذار میباشد که میبایست شما واجد آن شرایط باشید . 1 . به جز مستثنیات دین اموال دیگری نداشته باشید ، 2 لیست تمامی اموال خود را باید به دادگاه ارائه نمایید ، 3 میزان درآمد و هزینه از قبیل اقساط وام و اگر مستاجر هستید اجاره بها وو ارائه شود 4 . دو نفر به عنوان شاهد که از وضعیت معیشتی شما آگاه باشند معرفی نمایید . چنانچه جمیع موارد فوق معسر بودن شما را محرز نماید قاضی تصمیم و رای مقتضی را صادر مینماید.
موفق باشید

پرسشگر :

برای 15 میلیون ناهی چقدر قسط بندی می شه

رضا علمداری

جناب آقای رضا علمداری:

تعیین مبلغ با دادگاه میباشد. دادگاه بر اساس اوضاع و احوال شما و عرف تصمیم گیری مینماید .