مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بدهی

با سلام. بنده طی رای داوری مبلغ حدود 32 میلیون تومن به شخصی بدهکار شدم. ایشان اعتراض گذاشت رفت دادگاه حقوقی و رای عدم ابطال رای داور شد. دوباره رفت دادگاه تجدید نظر دوباره حکم عدم ابطال رای داور شد. دوبار به شخص اظهارنامه فرستادم بیا طلبتون رو بگیر جواب نداده. چگونه میشود بدهی را پرداخت کنم. ضمنا سه ماه از رای دادگاه تجدید نظر میگذرد. ایا به نظر شما راه دیگری برای شکایت مجدد در سر دارد. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شلام
شما نیازی نیست کاری انجام دهید.ایشان باید برای دریافت طلب خود از طریق دادگاه اقدام کند که در این صورت برای شما اجراییه ابلاغ خواهد شد.