مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رأی دادگاه

سلام
شکایتی علیه من مبنی بر ضرب و جرح، تهدید و فحاشی کرده‌اند که دادیار در دادسرا به دلیل نبود مدارک کافی بر ضرب و جرح قرار منع تعقیب صادر و تهدید و فحاشی را محرز و مسلم دانسته و پرونده را به دادگاه ارائه کرده اند، در دادگاه با شاکی که خواهر کوچکترم هستند حاضر شدیم و دادرس طبق ماده 608 قانون مجازاتهای اسلامی مبلغ 100هزار تومان محکوم کرده و در مورد شکایت تهدید به دلیل نداشتن ادله حکم برائت صادر کرده اند.
سوال من این است که با توجه به اینکه 1ورد را منع تعقیب و دیگری را برائت صادر کرده اند و بنده تابحال پرونده کیفری ندارم، آیا اگر اعتراض روی حکم ماده 608 مبنی بر توهین بگذارم آیا امکان دارد که حکمهای منع تعقیب و برائت را هم خراب کند و آنها برای آنها هم در دادگاه تجدید نظر حکم صادر کنند و محکوم شوم؟ و اینکه آیا این 100تومان جریمه بیشتر نخواهد شد؟ چون من تابحال پرونده کیفری نداشته ام، در صورت دفاع از خود در دادگاه تجدیدنظر آیا امکان حکم برائت صادر خواهد شد؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام نه ربطی به اون دو موضوع شکایت نداره اعتراض کنید و تقاضای تخفیف مجازات را بخواهید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

در مورد برائت ومنع تعقیب اتفاقی نمی افتد شما نسبت به آن بخش که برعلیه شما رای صادر شده تقاضای تجدید نظر کنید واز دادگاه با توجه به نداشتن سوسابقه تقاضای تخفیف مجازات یا برائت را بخواهید .امکان دارد با یک لایحه خوب حکم به نفع شما صادر شود در ضمن به همکاران وکیل برای نوشتن لایحه دفاعیه مراجعه نمایید.