مشاوره حقوقی رایگان - اغفال و استفاده از وسایل متقلبانه/ استرداد وجه

سلام و عرض ادب
احتراما اینجانب مبلغی را به شخصی دادم و ایشان با سخنان خود من رو مجاب و متقاعد کردن که مبلغی به ایشان بدم که توی بورس فعالیت کنه و با تخصصی که در این زمینه داره ماهانه سودی بهم بده اخیرا ایشون چکی به بنده دادن که چند ماه دیگه اصل وجه همراه با سود ان تقدیم خواهم نمود و لازم به ذکراست که توی چک درج کردن بابت تسویه سرمایه گذاری در بورس و سود ان
اما ظاهرا ایشون میخوان به بهانه ربا از پرداخت ان امتناع کنن
آیا با سر رسید چک و درصورت امتناع بنده میتوانم شکایت کنم؟
با تشکر از خدماتتون