مشاوره حقوقی رایگان - ارث

مادرشوهرم قبل مرگش ارثش را قسمت کرد البته فقط پسرانش حضور داشتند و دختری که ازدواج نکرده بود
بعد هم نوشته ای نوشته شد امضا شد ی کماه بعد فوت شد ولی نوشته پیدا نشد خواهرشوهرم گفت من پارش کردم
یک باغ داشت داد به پسراش
یک خانه هم داشت داد به سه دختر ازدواح کرده و خانه ای هم که توش بود سه دانگ به اسم خودش بود
این سه دانگ را کامل داد به دختر ازدواج نکرده
با تمام وسایل داخل خانه
که خانه تازه بازسازی شده بود و یک جهیزیه کامل داخل ان چیدمان شده بود
پولهای بانک را هم به دختر خانه داد
طلاهم بسیار داشت انها را هم به او داد
بعد هم شوهر من را وصی کرده بود که اینقدر نماز و روزه واسم بدید بخونند
و پولش را از پولای که به دختر داده بگیره

دختر گفت خودم رفتم دادم درصورتی که شوهرمن وصی بود بعد هم هیچ سندی ارایه نکرد
گفت سند میخوای برو جای که دادم سند بگیر ویک ادرس اشتباه داد
مادرشوهرم دلیلی که این کارها را کرد این بود که میگفت چون ازدواج نکرده بجا پول جهاز و مراسم به این بیشتر میدهم
بعداز چندماه از مرگ مادرشوهر خواهرشوهرم ازدواج کرد
شوهر من میگه وصیت نمار و روزه را که نداد انجام بدیم
پول و طلا را هم نمیخواهیم
برگه را هم که میگه پارش کردم
الان شوهر من میگه چون دلیلش ازدواج نکردنش بوده الان که اردواج کرده و میخواهیم خونه را بفروشیم چون سه دانگ هم مال پدرشوهرم بود که بعد ازدواج دخترش فوت شد
من وصیت خانه را قبول ندارم و سهمم را از اون سهم مامان میخوام
بقیه هم نظرشون همینه ولی میگند گناه داره ولش کن
غیراز شوهر من و یکی از دخترها
الان حکم این وسط چیه
ما میتونیم سهم خونمون را بگییم یا این وصیت انجام شده حساب میشه و گرفتنش حرامه؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد وصیت ،تا یک سوم مال را می توان وصیت کرد و بیشتر از آن را وراث باید راضی باشند اما از باب اینکه انسان قبل از فوت خود بخواهد از مال خود ببخشد این اختیار را دارد. مورد بعد اثبات دعواست که با وصیتنامه ای که روئیت نشده و گویا پاره شده اثبات وصیت مشکل است و دعوا قابل طرح از جانب شما برای گرفتن حقتان