مشاوره حقوقی رایگان - به همسرم حق طلاق داده ام

باسلام من به همسرم حق طلاق داده ام واوهم درهمان لحظه وهمان دفترخانه یک تعهدنامه به من دادکه فقط درصورتی که ازلحظه به بعد من ازموادمخدر یامشروب استفاده کنم ازآن وکالتنامه استفاده کندوباید درمکان وشهری که من میخواهم سکونت داشته باشیم
اما ایشان فردای روز ی که وکالتنامه راگرفت بدون اطلاع من رفته است من الان چکاری برای برگرداندن ایشان انجام دهم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام اظهارنامه عدم تمکین بفرستید و پس از ان در دادگاه طرح دعوی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بدوا توصیه میشود با مراجعه به مکانی که همسرتان در انجا مستقر گردیده است نسبت به برگردانده ایشان اقدام نمایید در صورت عدم مراجعت نسبت به دادخواست الزام تمکین تقدیم نمایید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

اگر شرط در وکالت قید نشده است با مشکل اثباتی مواجهید