مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای فک پلاک توقیفی

با سلام من سال 98 ماشینی خریداری کردم برای خوشحالی برادر محجورم پایین قولنامه نوشتم هدیه به برادرم فروشنده وکالت برای فک پلاک و بنام برادرم نوشت و مهلت 20 روزه اما بعد از اون بنده درگیر برادر بیمار و... شدم و از مهلت تعویض پلاک گذشت از طرفی برادرم بدونه اطلاع ماشین و برداشت و برد تا مدتی بیخبر و سرگردون بودم تا نهایت فهمیدم ماشین و اصفهان توقیف کردن و چون دزد ماشین برادرم بود شکایت نکردم الان از فروشنده میخوام با هزینه خودم بیاد یه وکالت دیگه بنام من بده قبول نمیکنه برادرم هم متواری شده ماشین و هم نمیتونم آزاد کنم خواهش میکنم شما سروران منو راهنمایی کنید باید چکار کنم ؟

پاسخ ها :

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد اما اگر شما ابتدا ماشین رو خریداری کردید و به عبارت دیگر مبایعه نامه به نام شماست میتوانید الزام به تنظیم سند علیه فروشنده بدید هرچند که وکالت دادن به محجور و قیم محجور باید برسی دقیق شود.سپاس