مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

باسلام و آرزوی توفیق. همسر بنده با تهمت و افترا منو از خانه بیرون کرده و سه ماهه منزل پدر هستم. حالا میخواهم شکایت کنم و ادعای حیثیت کنم درضمن میخواهم مهریه و نفقه و جهازم را هم میخواهم بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید کدام را در اولویت قرار دهم تا متضرر نشم؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

بهتر است تلفنی مشاوره بدهم حق و حقوق مالی تان در اولویت باشد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما مهریه ونفقه و ترک انفاق و اجرت المثل می توانید شکایت کنید آیا همسرتان مالی دارد یا نه ؟