مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد و برگشت بیعانه

قرارداد خرید ماشین فقط مشخصات ماشین و مشخصات خریدار تحریر شد و امضا شد و مبلغ معامله هم چنین و مشخصات فروشنده که حضور نداشت به روز بعد موکول شد مبلغ بیعانه پرداخت شد بعد که برای الباقی ثمن و تحویل ماشین پرسیدم گفتند که ثمن بصورت کامل به حساب بنگاه واریز گردد که اجمالا دچار تناقض در اصل معامله شدم چون اصولا بایست ثمن به فروشنده پرداخت بشه حالا بیعانه رو نمیده و میگه قرارداد رو امضا کردی لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

به اتحادیه بنگاهداران مراجعه کنید
ولی به دلیل نقص مبایعه نامه بدوا اطهارنامه و سپس تقاضای فسخ کنید

ولی الله حیدری فیروزجایی

جناب آقای ولی الله حیدری فیروزجایی :

می توانید دادخواست اعلام بطلان معامله خودرو و استرداد بیعانه پرداختی رو مطرح کنید