مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت عنوان شغلی ثبت شده از طرف کارفرما با کار واقعی کارگر

با سلام
اینجانب برای سخت و زیان آور اقدام کردم و مرحل بهداشت محیط از طرف اداره بهداشت و سایر روند از طرف اداره کار طی شده و مورد تایید قرار گرفته اما اینک پرونده به اداره بیمه تامین اجتماعی واگذار شده برای طی مراحل؛ اما متوجه این امر شدیم که کارفرما عنوان شغلی تمام پرسنل را از سرپرست کارخانه تا کارگر معمولی، کارگر ساده ثبت کرده که این قضیه تایید سخت و زیان آور را برای ما در اداره بیمه با مشکل مواجه کرده و مسئول پرونده میگوید که به کارگر ساده سخت و زیان آور تعلق نمیگیرد در صورتی که شغل بنده فنی و برق کار بوده است...
ممنون میشوم پاسخ دهید

پاسخ ها :

مغایرت عنوان شغلی با واقعیت عنوان شغلی سخت و زیان آور عنوان شغلی