مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام من یه سال پیش یه سیم کارت خریدم که تو خط واحد زیپ کیفم باز بود یه نفر با سندش که تو یه نایلون بود برداشته بود بعد یک سال ازم شکایت شده به جرم کلاهبرداری که از اون سیم کارت یه نفر از حساب یکی تو اصفهان دومیلیون چهارصد پول کشیده بوده حالا نمی‌دونم چجوری خردادماه دادگاه دارم لطفا راهنماییم کنید چی بگم من سیم کارتم بعد ده روز سوزوندم اما قبل سوزاندن من این کارو کرده بودن

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بهتر است حضوری از کمک وکیل استفاده کنید. مدارک سرقت سیم کارت را ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ادعای خود را مبنی بر مفقود شدن سند سیم کارت ، در دادگاه با شهود ثابت نمایید و ..