مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سیم کارتی شده که اگاهی وجودش را نداری

با سلام من بدون اینکه اطلاع داشته باشم سیم کارتی به نام من است تمامی سیم کارت هایم قطع شده بعد پیگیری فهمیدم 7 تا سیم کارت دارم که 2 تا از انها دست خودم است . بعد از سیم کارتی که اطلاعی از ان نداشتم شکایت کلاهبرداری برای من طرح شده از شهری که من به عمرم نرفتم به نظر شما چه کار کنم

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. متاسفانه باید به محلی که شکایت شده مراجعه کنید.