مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

با سلام خواهر بنده شوهرش سالها پیش فوت شده و تنها یک فرزند داشته که او هم سال پیش فوت شده است و بعد از فوت پسرش، عروسش اقدام به اخذ وکالتی از وی میکند که تمام اموالش و سهم الارثی که از پسرش به او میرسد را به عروس ببخشد. خواهرم چند روز بعد از دادن وکالت سکته میکند و عروس او را در بیمارستان رها میکند و کلیه هزینه های درمانی و نگهداری وی را من مجبور میشوم پرداخت کنم چون عروس هزینه ها را تقبل نکرد. تا اینکه خواهرم فوت شد. هم زمان با بیماری خواهرم من برای ابطال معاملات عروس درخواست حکم حجر برای وی دادم و مشخص شد که پرونده ای در پزشکی قانونی دارد که تایید شده محجوریت وی متصل به دوران صغر است. ولی قبل از حکم قطعی حجر خواهرم فوت شد و الان قاضی گفته باید پرونده به طرفیت وارثین حین الفوت ادامه پیدا کنه. از نظر قانون تنها وارث خواهرم نوه اون هست که قیم اون همان عروس کلاهبردار هست اما همه فامیل اطلاع دارند که اون نوه نسبت خونی با خواهر من ندارد و پسر خواهر من بچه دار نمیشد و غیر قانونی با جعل هویت پدر و مادر اصلی از بیمارستان گواهی ولادت گرفته و بچه رو خریده و براش شناسنامه و کارت ملی گرفته. حالا من نمیدونم باید چه کسی را وارث معرفی کنم اگه من و برادرانم درخواست حصر وراثت بدیم چطوری اثبات کنیم نوه با خواهرم نسبت خونی ندارد و محکوم نشویم به اینکه حصر وراثت دروغین دادیم. از طرفی نگران آینده بچه هم هستیم. بچه 13سال دارد و دختر است

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
باید ابتدا دادخواست اثبات نسب بدهید یعنی نسب اون طفل را زیر سوال ببرید از طریق ارجاع موضوع به کمیسیون پزشکی قانونی و تست DNAمشخص میشود که نسبت خونی با خواهر شما دادرد یا خیر ؟ اگر نداشت شما وارث تلقی میشوید