مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام من ی خودرو فروختم که بدون قرارداد رفتم وکالت فک و فروش زدم به اسم خریدار ولی هنوز پلاک و سند به نام نزده و چندتا سفته به من داد واسه ثمن معامله و جای ننوشتیم اصلا و نکته اینکه من چند روز قبلش از مرکز روانپزشکی یا تیمارستان مرخص شده بودم بخاطر خودکشی 30 روز تحت درمان روانی و شوک مغزی بودم بعد از اینکه مرخص شدم 5 روز بعدش این کار رو کردم و الان میفهمم که گول خوردم خودروی من هم آزرا بود و سه ماه از اون تاریخ میگذره آیا میتونم به لحاظ این که مثل محجور بودن خودرو رو پس بگیرم آیا راه کاری هست که من معامله رو از طریق قانونی به هم بزنم و اصلان هم حرفی در مورد سفته نزنم و به قاضی بگم گولم زدن و بدون پرداخت ثمن ماشین رو وکالت زدم یا راه دیگه ای ؟ تشکر میکنم از وقتی که میگذارید و پاسخ میدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید طرح دعوی کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع قابل بررسی و قابل طرح دعوی مناسب نیز خواهد بود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا باید حکم حجر به تاریخی قبل از وکالت برای شما صادر شود
متن وکالت نامه هم باید بررسی گردد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متن وکالت نامه هم باید بررسی گردد. درمورد گرفتن حکم حجر در ان زمان نیاز به دلایل هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزئیات موضوع شما بررسی گردد جهت مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید اثبات حجر قبل از وکالت صادر گردد