مشاوره حقوقی رایگان - پیوستن خانواده

سلام من اقامت یک کشور خارجی را گرفتم و درخواست خانواده ام را کردم و پسر بزرگم 17سال دارد چقد زمان دارد از ایران خارج بشود ایا سنش به 18برسد می‌تواند از ایران خارج بشود یا نه و یا وثیقه میخواد ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمدحسین مصاحبه

محمدحسین مصاحبه :

استان :

با سلام . پس از رسیدن به سن 18 سال اختیار خروج از کشور با خود فرزند خواهد بود . موضوع مهم پیش روی ایشان بحث خدمت نظام وظیفه است که در صورت نداشتن کارت پایان خدمت یا معافیت امکان خروج از کشور جز موارد محدود وجود ندارد.

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر در زمان خروج از کشور به 19 سال تمام رسیده باشد ، مشمول به حساب می آید و خروج از کشور منوط به گذراندن دوران خدمت وظیفه است و باید قبل از آن از کشور خارج شود.
موفق باشید