مشاوره حقوقی رایگان - حواله خودرو

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز
یک عدد حواله رو سال پیش خریداری کردم که وکالت محضری کاری داد فروشنده نه قراردادی نه مبایعه ای
مبلغ حواله 10 میلیون تومن بیشتر پرداخت کردم به فروشنده، موعود پرداخت الباقی ماشین هم اینترنتی به سایت خودروساز پرداخت کردم
ماشین را تحویل گرفتم با تمامی مدارک ولی به نام شخص فروشنده، بعلت و بهانه کرونا تعویض پلاک نشد، الان هم ادعای مالکیت کرده، ایا قانون راهی برای دفاع از من دارد؟

پاسخ ها :

حواله خودرو خودرو