مشاوره حقوقی رایگان - فراموشی رفتن به دادگستری در وقت تعیین شده

با سلام
اینجانب فراموش کردم که در وقت تعیین شده به دادگستری مراجعه نمایم.
تاریخ ابلاغ 6-9-97 بوده که من که خواهان هستم فراموش کردم در دادگستری (مجتمع قضایی شهید مدرس)
حاضر بشوم. آدرس تهران حکیمیه -تهران پارس خ سازمان آب -خ امام حسین ع - مجتمع قضایی شهید مدرس
رای هم به نفع بنده صادر شده است.

قبل از آن هم یکبار شعبه 4 دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 8 (نبوت) حکم ما را اعلام کردند.
آنها نیز ابلاغ برای دعوت به حضور دادند که آنهم فراموش کردم و نرفتم.

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

ظاهراً الان هم فراموش کردید که سوالتون مطرح کنید