مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن

با سلام
من 6 ساله عقدم حق مسکن هم دارم تصمیم به جدایی گرفتم چون همسرم در جهت فراهم کردن زندگی هیچ تلاشی نکرد..دادخواست الزام به تهیه مسکن دادم به شورا رفت ایشونم حضور پیدا نکرد من میخوام از این طریق عسر و حرجمو ثابت کنم ... در جلسه اول شورا درخواست دادم بره دادگاه الان دوباره ابلاغیه اومده و نوشته وقت رسیدگی توام تجدید گردید..مدارک و مستندات اورده شود...این یعنی چی؟ تاریخ رسیدگی مجدد در شورا برای 3 ماه دیگس و چرا به دادگاه ارسال نشده؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
در شورای حل اختلاف معمولا چند بار جلسه تجدید میشود ولو اینکه طرفین در وقت تعیین حاضر نشوند ، سپس به دادگاه ارجاع میشود