مشاوره حقوقی رایگان - استرداد مال منقول طلا

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما عزیزان محترم. بنده 8 سال در دوران عقد به صورت بلاتکلیف به سر میبرم و نامزدم دقیقا چهار سال پیش به دروغ و افترا از بنده شکایت کردند که بنده سر خونه و زندگی ام بودم و ترک منزل و تمکین کردم. در دوران نامزدی نامزدم برای بنده یک عدد النگو و یک جفت گوشواره و یک عدد پلاک و زنجیر و یک عدد انگشتر سر جمع چهل گرم طلا به بنده به عنوان هدیه دادند و فاکتور طلا هم به نام نامزدم بود و بعد از چند ماه بنده تصمیم گرفتم طلاها رو عوض کنم و بنده با نامزدم با رضایت کامل طلا ها رو از جمله النگو و انگشترم رو عوض کردم و البته با بودجه خودم و تا زمانی که نامزدم حدوده چهار سال پیش ترک بنده کردند و هیچ نفقه ای هم دریافت نکردم و پدر شوهرم تا حدود دو ماه پیش از بنده شکایت استرداد مال منقول شده کردند. یعنی ایشون به دروغ گفتن که طلاها رو به پسرشون به عنوان امانت دادند و پسرشون هم به بنده به عنوان امانت دادند و بنده مجبور بودم طلاها رو بفروشم و خرج دادگاه و وکیلم کنم اون زمان سنم کم بود و جایی نمیتونستم کار کنم و مجبور بودم و این که بنده دو سال پیش مهریه ام رو اجرا گذاشتم و یک ماه پیش پیگیر دادخواست صدور اجراییه شدم و تا یک هفته دیگر نامزدم باید سه تا سکه تمام رو به بنده اهدا کنم. حرف بعدی من این هست که اگر محکوم شدم میتونم به دادگاه بگویم که پدرشوهرم از بنده پول طلب دارند و من هم از ایشون سکه طلب دادم و عوض و بدل کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هدایای بعد از دوران عقد مشمول قواعد هبه هستند و در صورت فروخته شدن یا از بین رفتن قابل استرداد نیستند