مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه به دلیل نم سقف

سلام، خسته نباشید. قرض از مزاحمت من مستاجر هستم خانه رو رهن اجاره کردم. خانه قبلا نم نداشت بعد از طبقه بالا شروع به نم زدگی کرد و سقف دیوارها از حیاط خلوتشون چند بار هم به ایشون تذکر دادیم صاحب خانه هم به ایشون گفتند الان از همون نم هم تنفسمون دچار مشکل شده است و هم خودم هم خانومم پا درد گرفتیم. میشه شکایت کرد؟ کجا بروم؟ ممنون اگر واضح پاسخ بدهید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
بله شما می توانید الزام ایشان را به تعمیر لوله ها و تعمیر منزل تقاضا نمایید. اما چون مستاجر هستید و اگر مدت کمی از اجاره شما باقی مانده بهتر است که مالک شکایت کند و شما به فکر منزل جدید باشید.