مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر از طبقه بالا آپارتمان لوله های توالت شکسته و به سقف

سلام وقت بخیر از طبقه بالا آپارتمان لوله های توالت شکسته و به سقف و دیوار طبقه ما خرابی و نم شدید بوجود آورده به مالک چندین بار زنگ زدم ایشان یکبار اومدن دیدن و رفتند مستاجر ایشان هم دیدن و رفتن نه مالک و نه مستاجر هیچ اقدامی جز امروز فردا کردن و کار را به بنگاه سپردن انجام نمیدهد چه کنم ؟
و اینکه آیا میتوانم با شکایت مانع از ورود مستاجر به ملک بشوم یا دادگاه مهلت تعمیر بدهد بعد اگر تعمیر نشد مانع ورود مستاجر به منزل بشوم
چون تا تحت فشار نباشند هرگز به تعمیر تن نمیدهند آیا میشود ملک را از طریق حکم دادگاه پلمپ کرد و دادگاه مجبور به تعمیر در مهلت معنی بکند

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

سلام نخیر فقط محکوم میشن به تعمیر و پرداخت خسارت ،البته اگر صحیح طرح کنید

نسيم  قاسمي

سرکار خانم نسيم قاسمي :

سلام،
اولین اقدام شما در این مورد باید مراجعه به شورای حل اختلاف و تأمین دلیل جهت تأیید موارد خرابی و میزان آن میباشد. سپس با مراجعه به مرجع قضایی الزام به انجام تعمیرات را به طرفیت مالک و ساکن بخواهید و چنانچه الزام امکانپذیر نشد و دادگاه انجام تعمیرات را ضروری تشخیص دهد، تعمیرات بوسیله خودتان انجامپذیر بوده و متعاقباً هزینه آن از مالک قابل مطالبه میباشد. برای همه این موارد حکم مرجع قضایی لازم میباشد.