مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما برای حادثه حین کار

با عرض سلام و خسته نباشید.
من 22 روز هست که به شرکت میروم. سر کار یکی از همکاران من ورق رو از روی دستگاه برش پرت کرد و اون دید مناسب نداشت و من هم نشسته بودم ورق به دست خورد و کسی توجهی نکرد. رفتم بیمارستان تقریبا 10 تا بخیه خورد. بیمارستان تامین اجتماعی نبود هزینه رو هم آزاد حساب کردم. خواستم بدونم چطور از کارفرما شکایت بکنم؟ آیا چیزی به من تعلق میگیرد؟

پاسخ ها :

نرگس  رهبري

نرگس رهبري :

بله.مدارک پزشکی و شاهد که در کارگاه این اتفاق افتاده برای شکایت کفایت میکنه