مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

با سلام. حساب یارانه من به حساب جاری متصل بود و به خاطر چک مسدود کردند و پول رو برداشتند و الان مبلغ خیلی کمی حدود 20 هزار تومن مانده است ولی در حساب بیشتر پول هست. چون بانک اصفهان کلا حساب رو بسته است و من الان هیچ پولی نمیتونم بردارم. حتما باید به اصفهان بروم؟ ولی هزینه دارد. راه دور هست چه کاری میشه کرد؟ هیچ شماره پرونده ای هم ندارم. ممنون میشم راهنمای کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در سایت عدل ایران پرونده تان را جستجو کرده و شماره پرونده را بردارید و سپس از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی لایحه ارسال کنید