مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

سوال من در مورد زمین موروثی دارای صلح نامه دادگاه که آماده برای فروش و تقسیم هست و مسئول فروش آن زمین در صلح نامه دادگاه پدرم و یکی از عمو های بنده هستند.

پدرم کل سهم الارث خود از آن زمین رو به صورت فروش نامه به بنده انتقال داد و خواهران من امضا کردند و انگشت زدند.

پدر من 200 متر زمین دیگر از همان زمین موروثی تقسیم نشده را از یکی از عموهای بنده به صورت خرید مال مشاع خریداری کردند و فروشنامه نوشتند تا پدرم بدهی عموی بنده رو به جای پول زمین به شاکی اش پرداخت کند و عموی بنده از زندان آزاد بشود.

حالا پدرم اون 200 متر رو هم به بنده فروشنامه داده است و ما همه ی وراث کل زمین را برای فروش گذاشتیم. آیا از لحاظ قانونی برای بنده مشکلی پیش نخواهد آمد؟

توجه کنید پدر بنده یکی از دو نفر مسئول فروش یا تقسیم زمین موروثی در صلح نامه تنظیم شده در دادگاه هستند.

در فروشنامه ها متراژ زمین حدودا 6200 متر قید شده در صورتی که آخرین بار با جی پی اس متراژ کردیم زمین به حدود 7000 متر رسید.

امضای سایر وراث به علت داشتن صلح نامه و قید شدن مسئولین فروش یا تقسیم زمین که دو نفر هستند، پای برگه معامله نیست. ( پدر و عموی کوچکم)

در ضمن انحصار وراثت هم موجود می باشد.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

با سلام پدر شما که جزء آن دونفر مجاز برای فروش بوده که مشکلی نیست ولی در خصوص عموی شما بهتر است یک وکالتنامه رسمی فروش هم بعلاوه فروش نامه بدهند و اگر ندادند با توجه به مدارکی که در دست دارید می توانید از دادگاه الزام ایشان به این کار را رسما درخواست کنید البته زمان بر هست اگر دادگاه برود بهتر است با کدخدا منشی از وی وکالتنامه اخذ کنید.ممنون تعلیمی